TRANSPORT

Hos Danmovers Aps kører vi både for private samt alle typer af erhverv. Vi varetager store som små fragtopgaver og sørger altid for løsninger, der effektiviserer din transport. Vi har mange forskellige biler og kan derfor altid finde bilen til dit behov. Vi kører nat og dag og selvfølgelig også i weekender.

TRANSPORT

Skal du have transporteret noget lige nu, og står du og mangler en professionel kurer, så tilbyder vi hos Danmovers Aps i København og Aarhus her og nu-kørsel & kurerkørsel i Aarhus, København og resten af landet.

​Om det er en mindre pakke, der skal rundt om hjørnet, eller et stort pallelæs, du ønsker fragtet fra A til B over længere afstande – måske endda til udlandet – så varetager vores kurer opgaven med stor professionalisme. Vi har biler i alle størrelser i vores firma, hvorfor vi er i stand til at varetage din opgave, uanset størrelsen på varerne eller pakkerne, du skal have transporteret. Desuden har vi biler med sidelæs for nem og bekvem af- og pålæsning, hvilket i mange tilfælde er en fordel. Vores vognmand kører her og nu-kørsel og kurerkørsel for både private kunder og virksomheder.

Kontakt os for en pris på hurtig kurerkørsel

​Ring på telefon 9393 8282 eller skriv til e-mail info@danmovers.dk for hurtig transport, eller hvis du ønsker at vide mere om vores landsdækkende kurerkørsel.

Står du eksempelvis i et byggemarked og mangler en kurer til transport til dine nyindkøbte byggematerialer, eller har du brug for en anden form for her og nu-kørsel eller kurertransport, så kan du med fordel kontakte os. Vi tilbyder attraktive priser på vores service.
i