//www.danmovers.dk/wp-content/uploads/2021/01/PNG.png

DANMOVERS

TRANSPORT TIL TIDEN.

Om det er en mindre pakke, der skal rundt om hjørnet, eller et stort pallelæs, du ønsker fragtet fra A til B over længere afstande – måske endda til udlandet – så varetager vores kurer opgaven med stor professionalisme. Vi har biler i alle størrelser i vores firma, hvorfor vi er i stand til at varetage din opgave, uanset størrelsen på varerne eller pakkerne, du skal have transporteret. Desuden har vi biler med sidelæs for nem og bekvem af- og pålæsning, hvilket i mange tilfælde er en fordel. Vores vognmand kører her og nu-kørsel og kurerkørsel for både private kunder og virksomheder.

  • Nem, billig og sikker transport.
  • Kundebevidst og personlig service.
  • Skræddersyet løsninger.
  • Kompetente chauffører
  • Transport altid til tiden!

Du pakker selv kasserne og gør alt klar til flytning. Minimum 2 flyttefolk læsser Dit indbo ud i bilen. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning.

Ved ”hjælp selv løsningen” stiller vi chauffør og flyttebil til rådighed. Du pakker selv kasserne og sørger for, der er medhjælpere til på- og aflæsning af flyttebilen. Vores erfarne chauffør emballerer møblerne i bilen og ved ankomst til den nye bolig, hjælper hinanden med aflæsning.​

Vi sørger for at alle dine ting bliver forsvarligt pakket ned og kasser afmærkes. Derefter bærer flyttefolkene alt ud i flyttebilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning. Hvis det ønskes tilbyder vi også udpakning af alle Dine ting, Handyman & og flytterengøring. 

DANMOVERS Flytteforretning varetager alle former for flytteopgaver og tager hånd om alle flytningens faser. Vi er behjælpelige med alt fra selve nedpakningen, til tingene igen står på sin rette plads i det nye hus eller virksomhed.

Under en flytning kan der være adskillige ting, som kan virke uoverskuelige og stressende. Vi tilbyder at stille en handyman til rådighed, som kommer på adressen og kan løse alle de småopgaver, du ønsker.

Vi tilbyder hjælp til forskellige praktiske opgaver:

  • Generel nedpakning og udpakning
  • Nedtagning og ophængning af lamper
  • Afmontering og genmontering af møbler
  • Opsætning af gardiner
  • Nedtagning og opsætning af alt fra reolsystemer til fladskærme

Mellem flytning fra et sted til et andet kan der nemt opstå behovet for at opbevare sine ejendele i opbevaringslokaler i alt fra et par dage til flere måneder. Det kan også være, du står for at skulle på en længere ferie og derfor ønsker opbevaring til du er vel tilbage i Danmark.

Har du bare brug for et sted at opbevare dine ting for et stykke tid?. Vi er nemlig ikke kun på pletten hvis du skal flytte, men tilbyder også opbevaring for både private og erhverv.

Det er ikke altid billigt eller let at anskaffe sig flyttekasser til en flytning. De er dyre at købe, og ikke altid nemme at få hjem. Efter flytningen står de kun i vejen, derfor kan du låne gratis flyttekasser af DANMOVERS.DK, hvis du benytter dig af vores flytteservice.

Flyttekasserne kan blive leveret og afhentet ved din hoveddør, på den måde slipper du for at skulle starte bilen op og køre til et byggemarked. Du slipper ligeledes for slæbet og kørslen hjem.

Transport i Aarhus, København og det øvrige Danmark

DANMOVERS er flyttefirma med kontor i Aarhus og København, og vi tilbyder således møbeltransport i både København og Aarhus – men også i andre byer og landsdele.

Vi har biler i alle størrelser, og vi er derfor i stand til at varetage din opgave uanset størrelsen på varerne eller pakkerne, du skal have transporteret. Desuden har vi biler med sidelæs for nem og bekvem af- og pålæsning, hvilket i mange tilfælde er en fordel. Vores vognmand kører her og nu-kørsel og kurérkørsel for både private kunder og virksomheder.

Vi kan altså hjælpe dig med transport af næsten alle tænkelige møbler – lige fra klaverer, over tunge sofaer og mindre reoler. Hos DANMOVERS er ingen opgaver for store eller for små, når vores kunder har brug for professionel møbeltransport. Og da vi er landsdækkende, kan du altid ringe til os – uanset om du ønsker møbeltransport i Aarhus, om du skal have flyttet et flygel i København, eller om du har været en tur i dit lokale møbelhus et andet sted i Danmark og ikke har plads på traileren.

Tryg møbeltransport med servicen i centrum

Hos DANMOVERS har vi en klar vision om at blive det firma, du ringer til, når du ønsker møbeltransport. Derfor håndterer vi altid dine møbler med omhu, så du er sikret, at de når frem uden skrammer, ridser og andre skader.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som har den faglige stolthed i højsædet, og vi har såvel udstyr som viden og erfaring til at flytte selv de mest tunge og svært håndterlige møbler. Skulle der mod forventning alligevel ske uheld, er vi selvfølgelig fuldt forsikret. Det skal være en tryg oplevelse at overlade din møbeltransport til DANMOVERS .

Vi kommer naturligvis også til tiden, ligesom vi altid holder vores ord. DANMOVERS er dit professionelle flyttefirma, og kundeplejen og den fleksible service er altid den samme. Og så bliver du altid mødt af effektive, høflige og præsentable flyttemænd, når du ringer til DANMOVERS med behov for møbeltransport i København, Aarhus og resten af Danmark.

Kontakt os for en pris på hurtig kurérkørsel

Skal du bruge hurtig transport? Har du behov for omhyggelig møbeltransport i København, Aarhus eller et helt tredje sted i landet? Eller ønsker du bare at høre mere om vores landsdækkende kurérkørsel?

Så ring til DANMOVERS på telefon 9393 8282, eller skriv til e-mail info@danmovers.dk. Vi glæder os til at høre fra dig – og til at tilbyde dig en tryg og effektiv møbeltransport.