//www.danmovers.dk/wp-content/uploads/2021/01/PNG.png

DANMOVERS

EFFEKTIV TOTALLØSNING

Du har mulighed for at vælge en totalløsning og overlade hele flytningen til dit flyttefirma, inklusive alle de opgaver, der følger med, både før, under og efter du flytter. Du kan få hjælp til at udføre både nedpakning, flytning og udpakning, inklusive demontering og samling af møbler og maskiner – og har du brug for opbevaring af dit flyttelæs i et stykke tid eller flytterengøring, kan vi også hjælpe dig med det.

 • Altid gratis ud- og hjemkørsel.
 • Lån gratis flyttekasser.
 • Ingen ekstra taksering ved etageflytninger/ tunge løft.
 • Nem, billig og sikker flytning.
 • Kundebevidst og personlig service.
 • Kompetente flyttemænd.
 • Handyman & flytterengøring

Du pakker selv kasserne og gør alt klar til flytning. Minimum 2 flyttefolk læsser Dit indbo ud i bilen. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning.

Ved ”hjælp selv løsningen” stiller vi chauffør og flyttebil til rådighed. Du pakker selv kasserne og sørger for, der er medhjælpere til på- og aflæsning af flyttebilen. Vores erfarne chauffør emballerer møblerne i bilen og ved ankomst til den nye bolig, hjælper hinanden med aflæsning.​

Vi sørger for at alle dine ting bliver forsvarligt pakket ned og kasser afmærkes. Derefter bærer flyttefolkene alt ud i flyttebilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning. Hvis det ønskes tilbyder vi også udpakning af alle Dine ting, Handyman & og flytterengøring. 

DANMOVERS Flytteforretning varetager alle former for flytteopgaver og tager hånd om alle flytningens faser. Vi er behjælpelige med alt fra selve nedpakningen, til tingene igen står på sin rette plads i det nye hus eller virksomhed.

Under en flytning kan der være adskillige ting, som kan virke uoverskuelige og stressende. Vi tilbyder at stille en handyman til rådighed, som kommer på adressen og kan løse alle de småopgaver, du ønsker.

Vi tilbyder hjælp til forskellige praktiske opgaver:

 • Generel nedpakning og udpakning
 • Nedtagning og ophængning af lamper
 • Afmontering og genmontering af møbler
 • Opsætning af gardiner
 • Nedtagning og opsætning af alt fra reolsystemer til fladskærme

Mellem flytning fra et sted til et andet kan der nemt opstå behovet for at opbevare sine ejendele i opbevaringslokaler i alt fra et par dage til flere måneder. Det kan også være, du står for at skulle på en længere ferie og derfor ønsker opbevaring til du er vel tilbage i Danmark.

Har du bare brug for et sted at opbevare dine ting for et stykke tid?. Vi er nemlig ikke kun på pletten hvis du skal flytte, men tilbyder også opbevaring for både private og erhverv.

Det er ikke altid billigt eller let at anskaffe sig flyttekasser til en flytning. De er dyre at købe, og ikke altid nemme at få hjem. Efter flytningen står de kun i vejen, derfor kan du låne gratis flyttekasser af DANMOVERS.DK, hvis du benytter dig af vores flytteservice.

Flyttekasserne kan blive leveret og afhentet ved din hoveddør, på den måde slipper du for at skulle starte bilen op og køre til et byggemarked. Du slipper ligeledes for slæbet og kørslen hjem.

Vores totalløsninger består af et samlet tilbud, så du på forhånd ved hvor meget du skal af med. Vores priser er altid 100% gennemsigtige uden overraskelser.

Et totaltilbud hos DANMOVERS Flyttefirma kan indebære afmontering af diverse effekter, forsvarlig nedpakning af alt inventar, flyttetransport, alle tunge løft ved ud- og indbæring samt rengøring af det fraflyttede.

For virksomheder tilbyder vi også at fungere som jeres flytte-koordinator, og lede hele flytteprojektet. På denne måde vil flytningen foretages så professionelt og effektivt som overhovedet muligt.