//www.danmovers.dk/wp-content/uploads/2021/01/PNG.png

SIKKER

OPBEVARING

Der kan være mange praktiske udfordringer forbundet med en flytning. Slå to (eller tre) fluer med ét smæk som kunde hos os. Vi tilbyder nemlig også professionel opbevaring af dine ejendele på vores lagerhotel i Aarhus. Vores store lagerhotel er opvarmet og tyverisikret, hvorfor du er garanteret opbevaringsmuligheder i trygge rammer.

 • Privatflytning.
 • Erhvervsflytning
 • Totalløsning
 • Lej flyttemænd
 • Sikker opbevaring
 • Flytterengøring / Handyman

Du pakker selv kasserne og gør alt klar til flytning. Minimum 2 flyttefolk læsser Dit indbo ud i bilen. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning.

Ved ”hjælp selv løsningen” stiller vi chauffør og flyttebil til rådighed. Du pakker selv kasserne og sørger for, der er medhjælpere til på- og aflæsning af flyttebilen. Vores erfarne chauffør emballerer møblerne i bilen og ved ankomst til den nye bolig, hjælper hinanden med aflæsning.​

Vi sørger for at alle dine ting bliver forsvarligt pakket ned og kasser afmærkes. Derefter bærer flyttefolkene alt ud i flyttebilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning. Hvis det ønskes tilbyder vi også udpakning af alle Dine ting, Handyman & og flytterengøring. 

DANMOVERS Flytteforretning varetager alle former for flytteopgaver og tager hånd om alle flytningens faser. Vi er behjælpelige med alt fra selve nedpakningen, til tingene igen står på sin rette plads i det nye hus eller virksomhed.

Under en flytning kan der være adskillige ting, som kan virke uoverskuelige og stressende. Vi tilbyder at stille en handyman til rådighed, som kommer på adressen og kan løse alle de småopgaver, du ønsker.

Vi tilbyder hjælp til forskellige praktiske opgaver:

 • Generel nedpakning og udpakning
 • Nedtagning og ophængning af lamper
 • Afmontering og genmontering af møbler
 • Opsætning af gardiner
 • Nedtagning og opsætning af alt fra reolsystemer til fladskærme

Mellem flytning fra et sted til et andet kan der nemt opstå behovet for at opbevare sine ejendele i opbevaringslokaler i alt fra et par dage til flere måneder. Det kan også være, du står for at skulle på en længere ferie og derfor ønsker opbevaring til du er vel tilbage i Danmark.

Har du bare brug for et sted at opbevare dine ting for et stykke tid?. Vi er nemlig ikke kun på pletten hvis du skal flytte, men tilbyder også opbevaring for både private og erhverv.

Det er ikke altid billigt eller let at anskaffe sig flyttekasser til en flytning. De er dyre at købe, og ikke altid nemme at få hjem. Efter flytningen står de kun i vejen, derfor kan du låne gratis flyttekasser af DANMOVERS.DK, hvis du benytter dig af vores flytteservice.

Flyttekasserne kan blive leveret og afhentet ved din hoveddør, på den måde slipper du for at skulle starte bilen op og køre til et byggemarked. Du slipper ligeledes for slæbet og kørslen hjem.

Vi tilbyder bl.a. opbevaring af møbler og andet inventar. Vores professionelle flyttemænd kan hente og levere, uanset hvor dine ejendele befinder sig på Jylland – og vi kører også gladeligt ud i resten af Danmark. Det sker, at vores kunder ikke har mulighed for at tage alle deres møbler med sig i forbindelse med flytning, hvorfor vi også kan være behjælpelige her. Vi skræddersyr selvfølgelig en aftale, der er tilpasset jeres ønsker og behov. Som flyttefirma ønsker vi at gøre det så let som muligt for vores kunder, hvorfor i trygt kan overlade flytningen og opbevaringen af jeres ejendele til os. På den måde får i en effektiv og sikker flytning, hvor vi løfter de tunge kasser.

Har du spørgsmål til privatflytning?

Har du spørgsmål til vores ydelser og service, skal du bruge hjælp til opbevaring, eller har du bare behov for et professionelt flyttefirma, der kan håndtere din privatflytning i København, Aarhus eller en helt anden by i Danmark?

Så kontakt os på telefon 9393 8282, eller udfyld formularen her på hjemmesiden, og vi ringer dig op hurtigst muligt.