//www.danmovers.dk/wp-content/uploads/2021/01/PNG.png

ERHVERVSFLYTNING MED

KUNDEN I CENTRUM

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler? Eller skal I have rykket rundt på inventar og IT-udstyr lokalt på jeres kontorer?

DANMOVERS.DK er jeres professionelle flyttefirma til erhvervsflytning. Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for transport og flytning for virksomheder, og da vi har kvalitet, fleksibilitet, rettidighed og omhyggelighed i højsædet, er din virksomhed altid sikret en overskuelig og effektiv flytning til tiden, når I vælger Danmovers som jeres flyttepartner til erhvervsflytning.

Vi har kontor i Aarhus og København, men vi tilbyder erhvervsflytning i såvel København og Aarhus som i det øvrige Danmark.

 • Altid gratis ud- og hjemkørsel.
 • Lån gratis flyttekasser.
 • Ingen ekstra taksering ved etageflytninger/ tunge løft.
 • Nem, billig og sikker flytning.
 • Kundebevidst og personlig service.
 • Skræddersyet løsninger
 • Kompetente flyttemænd.

Du pakker selv kasserne og gør alt klar til flytning. Minimum 2 flyttefolk læsser Dit indbo ud i bilen. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning.

Ved ”hjælp selv løsningen” stiller vi chauffør og flyttebil til rådighed. Du pakker selv kasserne og sørger for, der er medhjælpere til på- og aflæsning af flyttebilen. Vores erfarne chauffør emballerer møblerne i bilen og ved ankomst til den nye bolig, hjælper hinanden med aflæsning.​

Vi sørger for at alle dine ting bliver forsvarligt pakket ned og kasser afmærkes. Derefter bærer flyttefolkene alt ud i flyttebilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning. Hvis det ønskes tilbyder vi også udpakning af alle Dine ting, Handyman & og flytterengøring. 

DANMOVERS Flytteforretning varetager alle former for flytteopgaver og tager hånd om alle flytningens faser. Vi er behjælpelige med alt fra selve nedpakningen, til tingene igen står på sin rette plads i det nye hus eller virksomhed.

Under en flytning kan der være adskillige ting, som kan virke uoverskuelige og stressende. Vi tilbyder at stille en handyman til rådighed, som kommer på adressen og kan løse alle de småopgaver, du ønsker.

Vi tilbyder hjælp til forskellige praktiske opgaver:

 • Generel nedpakning og udpakning
 • Nedtagning og ophængning af lamper
 • Afmontering og genmontering af møbler
 • Opsætning af gardiner
 • Nedtagning og opsætning af alt fra reolsystemer til fladskærme

Mellem flytning fra et sted til et andet kan der nemt opstå behovet for at opbevare sine ejendele i opbevaringslokaler i alt fra et par dage til flere måneder. Det kan også være, du står for at skulle på en længere ferie og derfor ønsker opbevaring til du er vel tilbage i Danmark.

Har du bare brug for et sted at opbevare dine ting for et stykke tid?. Vi er nemlig ikke kun på pletten hvis du skal flytte, men tilbyder også opbevaring for både private og erhverv.

Det er ikke altid billigt eller let at anskaffe sig flyttekasser til en flytning. De er dyre at købe, og ikke altid nemme at få hjem. Efter flytningen står de kun i vejen, derfor kan du låne gratis flyttekasser af DANMOVERS.DK, hvis du benytter dig af vores flytteservice.

Flyttekasserne kan blive leveret og afhentet ved din hoveddør, på den måde slipper du for at skulle starte bilen op og køre til et byggemarked. Du slipper ligeledes for slæbet og kørslen hjem.

Professionel erhvervsflytning med DANMOVERS.DK

Uanset om dit firma planlægger at flytte hele virksomheden, et kontor, et arkiv eller blot nogle få møbler i bygningen, har I brug for en troværdig og professionel flyttepartner. En flytning er en ressourcekrævende proces, som kræver planlægning og logistiske overvejelser, og derfor er det afgørende, at processen bliver professionelt håndteret for at holde omkostninger og spildtid på et absolut minimum.

Når I overlader ansvaret for jeres erhvervsflytning til Danmovers, er I da også sikret, at såvel planlægning som ned- og udpakning og transport forløber uden forhindringer. Vi er et professionelt og erfarent hold af flyttemænd med høj faglig viden og stolthed – og så har vi en klar vision om at blive jeres foretrukne flyttepartner til erhvervsflytninger. Derfor kommer vi til tiden og holder vores ord, ligesom vi er fleksible og serviceorienterede. Hos Danmovers tager vi erhvervsflytning seriøst.

Erhvervsflytning i København, Aarhus og resten af Danmark

DANMOVERS er ikke bare et flyttefirma, der flytter inventar og møbler for virksomheder. Vi er et professionelt flyttefirma, der kan hjælpe med næsten alle opgaver inden for erhvervsflytning. Vi planlægger processen fra start til slut – og vi går ikke før sidste flyttekasse er på plads.

Et godt forarbejde gør det halve arbejde. Derfor starter en flytning altid med et besøg af en konsulent, der i samarbejde med jeres virksomhed nøje planlægger flytteprocessen. Derudover udarbejder vi vejledninger til nedpakning, mærkning, farveplaner, tegninger m.m., ligesom vi med aktiv personlig kontakt også er med til at løse eventuelle problemer, inden de opstår.

Ønsker I at undgå, at flytningen forstyrrer medarbejderne og jeres rutiner, klarer vi gerne flytningen i en weekend eller udenfor åbningstid. Vi har bilerne, mandskabet og lysten til at gøre lige netop jeres flytning til en succes.

Er der tale om et stort projekt, står vi også til rådighed med det logistiske overblik. Har I brug for et øvet og erfarent team til at udtænke en effektiv løsning, så er DANMOVERS det sikre valg.

DANMOVERS har kontor i København og Aarhus, men vi udfører erhvervsflytninger i hele landet. Derfor kan I altid kontakte os – uanset om I har brug for professionel hjælp til en erhvervsflytning i København, eller om I skal rykke jeres virksomhed til en helt anden by i Danmark.

Har I spørgsmål til vores erhvervsflytning?

Har jeres virksomhed behov for et pålideligt flyttefirma til en erhvervsflytning i København, Aarhus eller et andet sted i landet?

Så kontakt os på telefon 9393 8282, eller udfyld formularen her på hjemmesiden, og vi ringer jer op hurtigst muligt. Vi tager med glæde en uforpligtende snak om jeres behov, og vi kommer også gerne forbi virksomheden for at drøfte planlægning, overvejelser og konkrete krav.

Vi glæder os til at høre fra jer – og til at gøre jeres flytning til en overskuelig og effektiv oplevelse.