PRIVATFLYTNING

DANMOVERS.DK er først og fremmest et flyttefirma, der står til rådighed, når du skal have flyttet dine møbler og ejendele til dit nye hjem. Men vi transporterer ikke bare dit indbo fra A til B. Derimod er vi din professionelle flyttepartner, der hjælper dig trygt igennem hele flytteprocessen – fra nedpakning til planlægning og transport.

ERHVERVSFLYTNING

En god erhvervsflytning starter med et konsulentbesøg, hvor vi tager en grundig snak omkring jeres forestående erhvervsflytning.
Herefter udarbejder vi et oplæg til, hvordan vi mener, flytningen skal udføres, og hvad den skal koste. Hertil kommer der som regel lidt ændringer, og det hele ender ud med et tilbud med en fast pris samt en realistisk tidsplan for flytningen.

TOTALLØSNING

Du har mulighed for at vælge en totalløsning og overlade hele flytningen til dit flyttefirma, inklusive alle de opgaver, der følger med, både før, under og efter du flytter. Du kan få hjælp til at udføre både nedpakning, flytning og udpakning, inklusive demontering og samling af møbler og maskiner – og har du brug for opbevaring af dit flyttelæs i et stykke tid eller flytterengøring, kan vi også hjælpe dig med det.

SIKKER OPBEVARING

Har du bare brug for et sted at opbevare dine ting for et stykke tid?. Vi er nemlig ikke kun på pletten hvis du skal flytte, men tilbyder også opbevaring for både private og erhverv.

TRANSPORT

Om det er en mindre pakke, der skal rundt om hjørnet, eller et stort pallelæs, du ønsker fragtet fra A til B over længere afstande – måske endda til udlandet – så varetager vores kurer opgaven med stor professionalisme. Vi har biler i alle størrelser i vores firma, hvorfor vi er i stand til at varetage din opgave, uanset størrelsen på varerne eller pakkerne, du skal have transporteret.

RENGØRING / HANDYMAN

Vi tilbyder montageservice i forbindelse med en flytning, hvis du har brug for hjælp til at samle et skab, opsætning af lamper eller lignende. Vi udføre også slutrengøring, rømning af dødsbo samt affaldskørsel.