PRIVATFLYTNING

Skal du flytte, og har du brug for professionel hjælp til din privatflytning i København, Aarhus eller et helt tredje sted i Danmark?

Danmovers er dit professionelle og pålidelige flyttefirma til privatflytninger, og vi har både mandskab, erfaring og udstyr til at hjælpe dig trygt gennem din flytning.

Privatflytning med respekt for dine ting

En privatflytning handler om mere end blot at få sine møbler og øvrige ejendele transporteret fra en adresse til en anden. Minder, følelser og mange overvejelser er også involveret, og det kan være svært at bevare overblikket.

Det respekterer vi hos Danmovers ApS. Vi ved af erfaring, at en flytning kan være en både overvældende og til tider uoverskuelig opgave, og derfor håndterer vi flytninger professionelt og med forståelse for situationens vigtighed. Det betyder, at vi kommer til tiden, at vi holder, hvad vi lover, og at vi i det hele taget håndterer vores arbejde med faglig stolthed – og ikke mindst med respekt for dig og dine ting.

Danmovers har med mange års erfaring på området kompetence til at håndtere flytninger af private hjem på professionel vis – med korrekt håndtering af ejendele under hele forløbet. Du kan også trygt overlade nedpakningen til os, da vores faguddannede personale har stor erfaring i nænsom pakning af glas, porcelæn og andre skrøbelige og uvurderlige genstande. Dermed behøver du ikke at bekymre dig, når du overlader ansvaret for din privatflytning til os.

Hvis du selv ønsker at pakke dine ting ned, leverer vi også gerne det nødvendige antal kasser til dig. Vi placerer kasserne efter dine anvisninger på din nye adresse, så du kan foretage udpakning i dit eget tempo. Danmovers ApS tilbyder forskellige løsninger på privatflytning, og vi finder nemt en løsning, der passer til lige netop dit behov.

Privatflytning i København, Aarhus og resten af Danmark

Danmovers er først og fremmest et flyttefirma, der står til rådighed, når du skal have flyttet dine møbler og ejendele til dit nye hjem. Men vi transporterer ikke bare dit indbo fra A til B. Derimod er vi din professionelle flyttepartner, der hjælper dig trygt igennem hele flytteprocessen – fra nedpakning til planlægning og transport.

Vi er kort sagt behjælpelige med alle opgaver inden for privatflytning, og du kan derfor trygt kontakte os – uanset om du skal bruge et flyttefirma til en privatflytning i København, om du skal have transporteret dit nye spisebord hjem fra butikken, eller om du ønsker hjælp til den logistiske planlægning i forbindelse med en større transportopgave.

Danmovers håndterer dine flytteopgaver uanset opgavens omfang og størrelse – og uanset geografi. Vi tilbyder privatflytning i såvel København og på Sjælland som i resten af Danmark.

Har du spørgsmål til privatflytning?

Har du spørgsmål til vores ydelser og service, skal du bruge hjælp til ned- og udpakning, eller har du bare behov for et professionelt flyttefirma, der kan håndtere din privatflytning i København, Aarhus eller en helt anden by i Danmark?

Så kontakt os på telefon 9393 8282, eller udfyld formularen her på hjemmesiden, og vi ringer dig op hurtigst muligt. Prøv også vores prisberegner, hvis du ønsker et overblik over prisen på din privatflytning på forhånd.

Vi glæder os til at høre fra dig – og til at gøre din privatflytning til en tryg oplevelse med dine ønsker i centrum.

HJÆLP SELV LØSNING

Ved ”hjælp selv løsningen” stiller vi chauffør og flyttebil til rådighed. Du pakker selv kasserne og sørger for, der er medhjælpere til på- og aflæsning af flyttebilen. Vores erfarne chauffør emballerer møblerne i bilen og ved ankomst til den nye bolig, hjælper hinanden med aflæsning.​

TOTAL FLYTNING

Vi sørger for at alle dine ting bliver forsvarligt pakket ned og kasser afmærkes. Derefter bærer flyttefolkene alt ud i flyttebilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning. Hvis det ønskes tilbyder vi også udpakning af alle Dine ting.

LÅN FLYTTEKASSER

Uanset hvilken løsning Du vælger, stiller vi flyttekasser gratis til rådighed for Din flytning.

  • Normalflytning
  • Hjælp selv løsning
  • Totalløsning
  • Flytninger

NORMAL FLYTNING

Du pakker selv kasserne og gør alt klar til flytning. Minimum 2 flyttefolk læsser Dit indbo ud i bilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning.

i