PRISBEREGNER – FÅ EN PRIS PÅ DIN FLYTNING

En flytning kan snildt give grund til en masse bekymringer og spørgsmål – men prisen på flytning og transport er måske en af de ting, der fylder mest i dit hoved.

Hos Danmovers vil vi dog gerne spare vores kunder for ubehagelige økonomiske overraskelser, når flytningen er overstået. Derfor tilbyder vi mulighed for at få et prisoverslag ved hjælp af vores prisberegner.

Ønsker du også en omtrentlig pris på dit flytning? Så prøv prisberegneren, og få et overblik over dine omkostninger på forhånd

Pris på flytning – få et tilbud på din flytning og spar bekymringerne

Danmovers er et flyttefirma med kunden i centrum, som ønsker at give dig en overskuelig flytteoplevelse uden ubehagelige overraskelser – hverken økonomiske, logistiske eller praktiske. En flytning er nemlig ikke bare en flytning, men en overvældende proces med mange overvejelser og følelser involveret. Derfor er det vigtigt, at du har styr på såvel udgifter som planlægning på forhånd.

Vælger du Danmovers som dit flyttefirma, vil vi til gengæld gerne give dig det fulde overblik over flytningen, allerede inden du begynder at pakke de første flyttekasser. Det inkluderer selvfølgelig også, at du kender til prisen på flytningen. Derfor har vi givet dig mulighed for at få et prisoverslag på dine flytteopgaver via prisberegneren på vores hjemmeside – ganske gratis og uforpligtende. Dermed behøver du i hvert fald ikke ligge søvnløs om natten på grund af spekulationer over prisen på din flytning.

Sådan virker prisberegneren

Ingen flytninger er ens. Nogle har har mange møbler, andre har få, ligesom nogle skal flytte på tværs af landet, mens andre blot skal flytte til nabobyen eller 100 meter ned af vejen. Nogle har særligt skrøbelige ejendele eller genstande med høj affektionsværdi, som skal håndteres med stor omhyggelighed, hvor andre kan have særlige genstande, som klaverer, statuer og uhåndterbare møbler. Derfor varierer prisen på flytning også fra kunde til kunde.

Med Danmovers prisberegner kan du ved at angive dine personlige krav og behov få et overblik over prisen på lige netop din flytning. Du kan for eksempel angive størrelsen på din bolig, afstanden mellem dit nuværende og kommende hjem, hvilken etage du flytter fra og til samt en håndfuld andre parametre, der har indflydelse på prisen på dit flytning. Skal du blot have flyttet et møbel fra A til B, kan du også få et prisoverslag på transport af enkelte genstande.

Prøv prisberegneren – eller kontakt os for et tilbud

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte Danmovers for en pris på din flytning.

BOOK ET MØDE

En god erhvervsflytning starter med et konsulentbesøg, hvor vi tager en grundig snak omkring jeres forestående erhvervsflytning.

Herefter udarbejder vi et oplæg til, hvordan vi mener, flytningen skal udføres, og hvad den skal koste. Hertil kommer der som regel lidt ændringer, og det hele ender ud med et tilbud med en fast pris samt en realistisk tidsplan for flytningen.

Ring og book et møde til en uforpligtende snak omkring jeres flytning.

TOTAL FLYTNING

Vi sørger for at alle dine ting bliver forsvarligt pakket ned og kasser afmærkes. Derefter bærer flyttefolkene alt ud i flyttebilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning. Hvis det ønskes tilbyder vi også udpakning af alle Dine ting.

LÅN FLYTTEKASSER

Uanset hvilken løsning Du vælger, stiller vi flyttekasser gratis til rådighed for Din flytning.

  • Normalflytning
  • Hjælp selv løsning
  • Totalløsning
  • Flytninger

NORMAL FLYTNING

Du pakker selv kasserne og gør alt klar til flytning. Minimum 2 flyttefolk læsser Dit indbo ud i bilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning.

i