HI

DANMOVERS.DK

Best Movers

Professionelt flyttefirma med personlig service...

  • Altid gratis ud- og hjemkørsel.
  • Lån gratis flyttekasser.
  • Ingen ekstra taksering ved etageflytninger/ tunge løft.
  • Kompetente flyttemænd.
  • Skræddersyet løsninger
  • Kundebevidst og personlig service
  • Nem, billig og sikker flytning.
indhent gratis tilbud
//www.danmovers.dk/wp-content/uploads/2021/01/PNG.png

DANMOVERS

Dit lokale flyttefirma

Vi ved godt, det ikke er sjovt at flytte. En flytning er både tidsmæssigt og økonomisk ressourcekrævende, ligesom den kræver logistisk overblik, planlægning og koordinering. Og det er netop derfor, at DANMOVERS er sat i verden.

For jer er flytningen en sjælden begivenhed, så det er vores fornemmeste opgave at give jer en perfekt helhedsoplevelse. Vores ydelser omfatter alt relateret til flytninger i privat- og erhvervsmæssig sammenhæng, dvs. nedpakning, kørsel, udpakning, opsætning og rengøring. Kort sagt er vores idegrundlag at drive en virksomhed, der tilbyder kvalitetsflytninger og relaterede serviceydelser, baseret på et højt serviceniveau og udført af en fagligt dygtig, effektiv og præsentabel medarbejderstab.

Ring og få et godt tilbud på din næste flytning!

+45 9393 8282

Ja, vi hører hjemme i København og Aarhus, men kommer rundt i hele Danmark hver eneste uge.
Det er rigtig svært at sige, da der løbende bliver bestilt flytninger. Men så snart du kender dit ønskede flyttetidspunkt, så kontakt os, og lad os få en snak om dato og bookning af flytning samt tidspunkt for, hvornår du afhenter dine flyttekasser, eller om vi skal leverer flyttekasser til dig.
Ja. Dette er en af vores ekspertiser. Kontakt os og fortæl os jeres ønsker. Så giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud.
Som det professionelle flyttefirma vi er, har vi naturligvis en god flytteforsikring som dækker hvis uheldigt mod alle forventninger skulle være ude.
Dette afhænger af din tid og dit budget. Ønsker du det, kan vi stå for hele flytningen; nedpakning, løft, transport, ind bæring og placering i præcis de rum, du ønsker og derudover tilbyder vi også at klare flytterengøring og anden klargøring.
Du kan betale med kontanter, mobilepay eller ved en kontooverførelse reg. kontonr. . Vi modtager ikke kreditkort
Ja, det gør vi. Spørg efter et tilbud på opgaven.