NEDPAKNING & UDPAKNING

Vi bruger altid professionelt indpakningsmatriale, når vi pakker ned. Det forindre skader på dit indbo, både når vi bære kasserne og når de transporteres på vores biler.

Ned- og udpakning

Når du flytter med os, skal du ikke være bange for at sige til, hvis du har brug for hjælp med ned- og udpakning af dine ejendele. Vi ved, hvor stor en mundfuld det kan være at skulle have alt ned i kasser inden adressen ændres. Vi står derfor altid klar til at give en hånd med, når hele hjemmet skal flyttes.

Ligesom med alt andet, der omhandler din flytning, kan du trygt overlade ansvaret til os. Vi har mange års erfaring og ekspertise i branchen og vi garanterer, at vores flyttemænd varetager din opgave med dine interesser for øje.

Vi ved, hvor ofte det føles som et besværligt og uoverskueligt projekt at stå for at pakke alle ens genstande og ejendele ned.

Lad Danmovers Aps stå for nedpakningen, og du er garanteret en hurtig og effektiv nedpakning før din flytning.

Med vores ned- og udpakningsservice, er du altid sikker på, at dit indbo bliver behandlet med yderst forsigtighed. Vi pakker alt porcelæn ind i indpakningspapir, al elektronik afmonteres og pakkes ind i bobleplast og der vil blive taget ekstra hensyn til lamper, spejle, malerier og lignende.
i