MØBELTRANSPORT

Hos Danmovers Aps kører vi både for private samt alle typer af erhverv. Vi varetager store som små fragtopgaver og sørger altid for løsninger, der effektiviserer din transport. Vi har mange forskellige biler og kan derfor altid finde bilen til dit behov. Vi kører nat og dag og selvfølgelig også i weekender.

MØBELTRANSPORT

Skal du have transporteret noget lige nu, og står du og mangler en professionel kurer, så tilbyder vi hos Danmovers Aps i København og Aarhus her og nu-kørsel & kurerkørsel i Aarhus, København og resten af landet.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for professionel møbeltransport og søger et flyttefirma, der passer godt på dine ting.

Møbeltransport i Aarhus, København og det øvrige Danmark

Danmovers er flyttefirma med kontor i Aarhus og København, og vi tilbyder således møbeltransport i både København og Aarhus – men også i andre byer og landsdele.

Derfor kan du også altid kontakte os, når du skal have transporteret møbler eller andre uhåndterbare genstande fra et sted til et andet. Om det er en mindre pakke, der skal rundt om hjørnet, en sofa, du lige har købt, eller et stort pallelæs, du ønsker fragtet fra A til B over længere afstande – måske endda til udlandet – så varetager vores kurér opgaven med stor professionalisme.

Vi har biler i alle størrelser, og vi er derfor i stand til at varetage din opgave uanset størrelsen på varerne eller pakkerne, du skal have transporteret. Desuden har vi biler med sidelæs for nem og bekvem af- og pålæsning, hvilket i mange tilfælde er en fordel. Vores vognmand kører her og nu-kørsel og kurérkørsel for både private kunder og virksomheder.

Vi kan altså hjælpe dig med transport af næsten alle tænkelige møbler – lige fra klaverer, over tunge sofaer og mindre reoler. Hos Danmovers er ingen opgaver for store eller for små, når vores kunder har brug for professionel møbeltransport. Og da vi er landsdækkende, kan du altid ringe til os – uanset om du ønsker møbeltransport i Aarhus, om du skal have flyttet et flygel i København, eller om du har været en tur i dit lokale møbelhus et andet sted i Danmark og ikke har plads på traileren.

Tryg møbeltransport med servicen i centrum

Hos Danmovers har vi en klar vision om at blive det firma, du ringer til, når du ønsker møbeltransport. Derfor håndterer vi altid dine møbler med omhu, så du er sikret, at de når frem uden skrammer, ridser og andre skader.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som har den faglige stolthed i højsædet, og vi har såvel udstyr som viden og erfaring til at flytte selv de mest tunge og svært håndterlige møbler. Skulle der mod forventning alligevel ske uheld, er vi selvfølgelig fuldt forsikret. Det skal være en tryg oplevelse at overlade din møbeltransport til Danmovers.

Vi kommer naturligvis også til tiden, ligesom vi altid holder vores ord. Danmovers er dit professionelle flyttefirma, og kundeplejen og den fleksible service er altid den samme. Og så bliver du altid mødt af effektive, høflige og præsentable flyttemænd, når du ringer til Danmovers med behov for møbeltransport i København, Aarhus og resten af Danmark.

Kontakt os for en pris på hurtig kurérkørsel

Skal du bruge hurtig transport? Har du behov for omhyggelig møbeltransport i København, Aarhus eller et helt tredje sted i landet? Eller ønsker du bare at høre mere om vores landsdækkende kurérkørsel?

Så ring til Danmovers på telefon 9393 8282, eller skriv til e-mail info@danmovers.dk. Vi glæder os til at høre fra dig – og til at tilbyde dig en tryg og effektiv møbeltransport.

Står du eksempelvis i et byggemarked og mangler en kurer til transport til dine nyindkøbte byggematerialer, eller har du brug for en anden form for her og nu-kørsel eller kurertransport, så kan du med fordel kontakte os. Vi tilbyder attraktive priser på vores service.
i