INTERNFLYTNING

Professionel internflytning med Danmovers Aps.

Hvis dit firma planlægger at flytte hele virksomheden, et kontor, et arkiv eller blot nogle få møbler i bygningen så har man brug for en troværdig og professionel partner. Når der er tale om et stort projekt, kræver det mere end blot en standard tilgang. Man har her brug for øvede og erfarne teams til at udtænke en effektiv løsning, og det får man, når man vælger Danmovers Aps.

Et godt forarbejde gør det halve arbejde, derfor starter en flytning altid med et besøg af en konsulent, der sammen med kunden nøje planlægger flytteprocessen.

Derudover udarbejder vi vejledninger til nedpakning, mærkning, farveplaner, tegninger m.m. og vil med aktiv personlig kontakt være med til at løse eventuelle problemer inden de opstår.

Mange virksomheder vælger at flytte udenfor normal arbejdstid. Så skal flytningen klares på en weekend, har vi bilerne, mandskabet og lysten til, at netop Jeres flytning bliver en succes.

Spørgsmål til vores intern flytning ?

Kontakt os på telefon 9393 8282 eller udfyld formularen her på hjemmesiden, og vi ringer jer op hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra jer.

BOOK ET MØDE

En god intern flytning starter med et konsulentbesøg, hvor vi tager en grundig snak omkring jeres forestående erhvervsflytning.

Herefter udarbejder vi et oplæg til, hvordan vi mener, flytningen skal udføres, og hvad den skal koste. Hertil kommer der som regel lidt ændringer, og det hele ender ud med et tilbud med en fast pris samt en realistisk tidsplan for flytningen.

Ring og book et møde til en uforpligtende snak omkring jeres flytning.

TOTAL FLYTNING

Vi sørger for at alle dine ting bliver forsvarligt pakket ned og kasser afmærkes. Derefter bærer flyttefolkene alt ud i flyttebilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning. Hvis det ønskes tilbyder vi også udpakning af alle Dine ting.

LÅN FLYTTEKASSER

Uanset hvilken løsning Du vælger, stiller vi flyttekasser gratis til rådighed for Din flytning.

  • Normalflytning
  • Hjælp selv løsning
  • Totalløsning
  • Flytninger

NORMAL FLYTNING

Du pakker selv kasserne og gør alt klar til flytning. Minimum 2 flyttefolk læsser Dit indbo ud i bilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning.

i