FLYTTEFIRMA I RØDOVRE

Søger du et flyttefirma i Rødovre eller omegn? Og stiller du høje krav til omhyggelighed, rettidighed og fleksibilitet?
Så kontakt Danmovers. Vi er et professionelt flyttefirma med erfaring og høj faglig stolthed. Med vores kontor i Rødovre er vi det sikre valg, når du har behov for et flyttefirma lokalt i Rødovre.

Flyttefirma i Rødovre med fokus på dine behov

At skulle flytte markerer slutningen på ét kapitel i dit liv – og begyndelsen på et nyt – og det kan være følelsesmæssigt overvældende at skulle rykke hele sit liv til et nyt sted. Derfor kan en flytning også virke uoverskuelig, og man kan nemt miste overblikket over nedpakning og planlægning.

Men også for virksomheder kan en flytning være en ubelejlig opgave. Produktionen vil være nede under flytningen, ligesom den logistiske planlægning er en stor ressourcesluger. Derfor er det i måske endnu højere grad vigtigere for virksomheder at vælge et fleksibelt og kvalitetsbevidst flyttefirma, der selvfølgelig kommer til tiden – og som kan hjælpe med såvel nedpakning og planlægning som transport og opsætning.

Hos Danmovers har vi den høje service og fagligheden i højsædet. Vi er dit professionelle flyttefirma i Rødovre, og vi ved af erfaring, at de fleste ikke overlader ansvaret for deres flytning til hvem som helst.

Derfor stræber vi altid efter at give dig en serviceorienteret oplevelse, hvor der bliver taget hensyn til dine ønsker, og hvor det er en selvfølge, at dine ejendele bliver håndteret med omhu og forsigtighed. Og så kommer vi naturligvis til tiden.

Når du vælger Danmovers som dit flyttefirma i Rødovre, skal du føle dig tryg gennem hele processen – lige fra nedpakning, over transport til den sidste flyttekasse er på plads.

Flyttefirma i Rødovre til private og erhverv

Danmovers udfører primært flytteopgaver for private og virksomheder, men tilbyder også kurértransport og andre transportopgaver. Vi tilbyder blandt levering af flyttekasser, og vi hjælper også gerne med ned- og udpakning og andre ad hoc-opgaver.

Ved erhvervsopgaver sender vi altid en flyttekonsulent ud til virksomheden for at drøfte unikke ønsker og behov, ligesom vi gerne flytter i weekenden eller udenfor normal åbningstid, så din virksomhed ikke skal bruge unødvendige ressourcer på at holde lukket på grund af flytning.

Danmovers står kort sagt til din rådighed, når du skal bruge et flyttefirma i Rødovre.

Skal vi være dit flyttefirma i Rødovre? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller prøv vores prisberegner, hvis du vil have et overblik over omkostningerne i forbindelse med din flytning.

BOOK ET MØDE

En god erhvervsflytning starter med et konsulentbesøg, hvor vi tager en grundig snak omkring jeres forestående erhvervsflytning.

Herefter udarbejder vi et oplæg til, hvordan vi mener, flytningen skal udføres, og hvad den skal koste. Hertil kommer der som regel lidt ændringer, og det hele ender ud med et tilbud med en fast pris samt en realistisk tidsplan for flytningen.

Ring og book et møde til en uforpligtende snak omkring jeres flytning.

TOTAL FLYTNING

Vi sørger for at alle dine ting bliver forsvarligt pakket ned og kasser afmærkes. Derefter bærer flyttefolkene alt ud i flyttebilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning. Hvis det ønskes tilbyder vi også udpakning af alle Dine ting.

LÅN FLYTTEKASSER

Uanset hvilken løsning Du vælger, stiller vi flyttekasser gratis til rådighed for Din flytning.

  • Normalflytning
  • Hjælp selv løsning
  • Totalløsning
  • Flytninger

NORMAL FLYTNING

Du pakker selv kasserne og gør alt klar til flytning. Minimum 2 flyttefolk læsser Dit indbo ud i bilen og emballerer det. Ved ankomst til den nye bolig, bærer flyttefolkene møblerne ind og sætter dem på plads efter Din anvisning.

i