Affald service

Hos Danmovers Aps tilbyder vi også kørsel af dit affald til genbrugspladser og lossepladser. Derudover varetager vi også gerne dit computer affald på den mest hensigtsmæssige måde. Denne service gælder både firmaer, kommuner, private og generelt alt slags erhverv.

AFFALD SERVICE

Vi har meget stor erfaring med affald service kørsel og det betyder ofte meget for vore kunder. Det er vigtigt, at vore kunder kan vide sig sikre på, at det affald de giver os, bliver behandlet på den rigtige måde. Det er naturligvis vigtigt, at du kan stole på, at vi behandler dit affald rigtigt, da der kan være værdipapirer eller lignende i mellem, der ikke må komme i de forkerte hænder.

Vi har derfor en stor fokus på dette område, og sørger altid for, at vi er 100 % bevidste om, at affaldet er blevet behandlet til perfektion. Du skal være meget velkommen til at kontakte os på telefon 9393 8282  eller via vores hjemmeside, hvis du har et gammelt arkiv, et loftrum, en kælder eller andet gammelt affald, der skal ryddes op i, så vil Danmovers Aps hellere end gerne komme og varetage opgaven for dig. Det eneste du som kunde faktisk skal have fokus på, er at fortælle os, hvad der skal ud og så varetager vi resten af opgaven – meget nemmere bliver det vidst ikke. På samme måde som ved vores andre ekstra servicer, udføres dette i den samme høje kvalitet som vores flytteservice.

Uanset om du ønsker hjælp til at skaffe dig af med dit affald som privatperson, eller du ønsker hjælp på vegne af en virksomhed er Danmover Aps de helt rette at tage fat på. Vi løser både opgaver for privatpersoner såvel som for virksomheder – store såvel som små.
i